Om oss

Kim-Andre A. Ulvestad, LMT, PT.

Massasjeterapeut Kim-Andre A. Ulvestad, LMT, driver Ulvestad Massasjeterapi. I juli 2019 startet han inne hos Nordvest Naprapatklinikk i Ålesund sentrum. I November 2019 vart bedriften utvidet, og har nå også en klinikk i Brattvåg sentrum. Januar 2022 flyttet klinikken fra Ålesund sentrum og til Vingårdskiftet, et lokale nært moa. Han fordeler derfor tiden mellom de to klinikkene. Dager og tider finner du her.

Utdanning:

Waubonsee Community College i Sugar Grove, Illinois, USA. Her fikk Kim sertifikat i massasjeterapi i 2013. Studiet var på to år, men Kim tok også et ekstra par år der han studerte mer innen helse relaterte fag, som kjemi, medisinske uttrykk, anatomi og fysiologi. Han mottok en Associate's Degree in General Studies, med fokus på massasjeterapi.

Mai 2021 vart han ferdig med utdanningen som personlig trener hos AFPT. På sikt vil han gjerne fortsette å spesialisere seg innen rehabilitering. Tanken er å ikke bare hjelpe de som må ha rehabilitering, men også de som er i startfasen av trening.

Jobb erfaring:

Ansatt hos kiropraktor David Zuelke, som på den tiden jobbet for HealthSource i Lombard, Illinois. Masserte pasienter enten før eller etter ei justering av kiropraktoren.

Etter å ha mottatt massasje lisensen, sommeren 2013, startet å jobbe hos Massage Envy. Det var en større massasje klinikk/spa i Geneva, Illinois. Jobbet sammen med rundt 30 andre massasjeterapeuter. Begynte å jobbe fulltid kort tid etter at han begynte der, og fikk fort mange klienter som kom regelmessig.

Har til sammen nesten 5 års erfaring, og hadde over 7000 timer med massasje i USA. Har møtt veldig mange klienter med forskjellige behov, og tilrettelegger derfor fint massasjen til de forskjellige behover klienter måtte ha.

Kurs og Diplom

Kim er medlem av Norges Massasjeforbund, og har fått tittelen Massasjeterapeut MNMF.

"Medical Massage for Digital Users" - et kurs beregnet på kontorarbeidere. Lærte teknikker for nakke, underarmer, skuldre, og rygg. Lærte også diverse informasjon om en ergonomisk arbeidsplass, samt tips til å forebygge stress på musklene i øyene.

Thai massasje kurs i Chiang Mai, Thailand. Et kurs på 4 uker, totalt 180 timer. Lærte hovedsakelig Thai massasje, men også litt innenfor lymfemassasje, fot refleksologi, "scrub" massasje, og "herbal" massasje. Det er her Kim plukket opp det han mener er den viktigste massasje stilen i hans karriere, akupressur massasjen. Les mer om den her, under hva er akupressur massasje.

Diplom som Personlig Trener, fra AFPT.

Christina Ulvestad, Klinikksjef.

Christina Ulvestad jobbet som en esthetician* i USA, hvor hun også utdannet seg. Hun jobbet også som resepsjonist hos Massage Envy i Geneva, Illinois, mens hun opparbeidet seg et klientell.

Ved oppstarten av Ulvestad Massasjeterapi jobbet hun mer bak kulissene, hjalp til med rydding og vasking, vask av laken, innlegg på sosiale medier, og kvalitetssikring og design av klinikken. Når lokalet i Ålesund sentrum vart flyttet til Åregjerdet 9A, ved Moa, fikk hun en mer sentral rolle. Nå jobber hun som klinikksjef, og har et større ansvar i klinikken. Hun har nå utvidet ansvaret til inn- og utsjekking av klienter. Per begynnelsen av 2022 vil hun også bistå med å svare telefoner og booking av timer.

*Esthetician i Norge kan muligens sammenlignes med en hudpleie terapeut.