Om oss

Kim-Andre A. Ulvestad, LMT

Massasjeterapeut Kim-Andre A. Ulvestad, LMT, driver Ulvestad Massasjeterapi. I juli 2019 startet han inne hos Nordvest Naprapatklinikk i Ålesund sentrum. I November 2019 vart bedriften utvidet, og har nå også en klinikk i Brattvåg sentrum. Han fordeler derfor tiden mellom de to klinikkene. Dager og tider finner du her.

Utdanning:

Waubonsee Community College i Sugar Grove, Illinois, USA. Her fikk Kim sertifikat i massasjeterapi i 2013. Studiet var på to år, men Kim tok også et ekstra par år der han studerte mer innen helse relaterte fag, som kjemi, medisinske uttrykk, anatomi og fysiologi. Han mottok en Associate's Degree in General Studies, med fokus på massasjeterapi.

Mai 2021 vart han ferdig med utdanningen som personlig trener hos AFPT. På sikt vil han gjerne fortsette å spesialisere seg innen rehabilitering. Tanken er å ikke bare hjelpe de som må ha rehabilitering, men også de som er i startfasen av trening.

Jobb erfaring: 

Ansatt hos kiropraktor David Zuelke, som på den tiden jobbet for HealthSource i Lombard, Illinois. Masserte pasienter enten før eller etter ei justering av kiropraktoren.

Etter å ha mottatt massasje lisensen, sommeren 2013, startet å jobbe hos Massage Envy. Det var en større massasje klinikk/spa i Geneva, Illinois. Jobbet sammen med rundt 30 andre massasjeterapeuter. Begynte å jobbe fulltid kort tid etter at han begynte der, og fikk fort mange klienter som kom regelmessig.

Har til sammen nesten 5 års erfaring, og hadde over 7000 timer med massasje i USA. Har møtt veldig mange klienter med forskjellige behov, og tilrettelegger derfor fint massasjen til de forskjellige behover klienter måtte ha.

Kurs og Diplom

Kim er medlem av Norges Massasjeforbund, og har fått tittelen Massasjeterapeut MNMF.

"Medical Massage for Digital Users" - et kurs beregnet på kontorarbeidere. Lærte teknikker for nakke, underarmer, skuldre, og rygg. Lærte også diverse informasjon om en ergonomisk arbeidsplass, samt tips til å forebygge stress på musklene i øyene.

Thai massasje kurs i Chiang Mai, Thailand. Et kurs på 4 uker, totalt 180 timer. Lærte hovedsakelig Thai massasje, men også litt innenfor lymfemassasje, fot refleksologi, "scrub" massasje, og "herbal" massasje. Det er her Kim plukket opp det han mener er den viktigste massasje stilen i hans karriere, akupressur massasjen. Les mer om den her, under hva er akupressur massasje.

Diplom som Personlig Trener, fra AFPT.